KONTAKT

Om os

Om Tømrerfirmaet Brdr. Pedersen ApS

Tømrerfirmaet Brdr. Pedersen ApS blev stiftet i 2005 af os, Brødrene Pedersen, bestående af Lars og Ole. Ole er uddannet tømrer i 1985 og Lars i 1988, og vi kommer derfor med mere end 70 års erfaring tilsammen. Netop de mange års erfaring er en del af kernen i vores forretning. Vi sætter nemlig en ære i at levere arbejde af høj faglig kvalitet, og her spiller vores store erfaring fra alle typer forskelligartede projekter en afgørende rolle.

Udover et ufravigeligt krav om altid at levere en håndværksmæssig god løsning, har vi baseret vores forretning på at blive anbefalet af vores kunder til andre og samtidig primært arbejde for lokale kunder. Det sætter store krav til fagligheden, men det sætter også store krav til at overholde aftaler. Derfor har vores værdier altid været bundet op på, at en aftale er en aftale, og arbejdet skal være helt i orden, før vi kan overlevere en opgave til kunden.

Vi udfører en stor vifte af tømrer- og snedkeropgaver, og vi kan håndtere alt fra små enkeltstående opgaver til større projekter som nybyg eller totalrenovering. Alle vores kompetencer kan du læse mere om her.

Uanset opgavens størrelse eller omfang kan du trygt kontakte os - vi er altid klar til at tage en uforpligtende snak om jeres projekt.

Kontakt

VORES KOMPETENCER

© 2024 TØMRERFIRMAET BRDR. PEDERSEN ApS | Hjemmeside af MerkurNord